16 november 2014

And that's who I am... #1


Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie het wel: de 'and that's who I am' plaatjes. Ze komen van het gelijknamige Tumblr blog. (hier is een link) De bedoeling is dat je een paar plaatjes uit kiest die goed bij jou passen en daar dan wat over vertelt. En omdat jullie mij nog niet echt goed kennen dacht ik dat het wel leuk was om deze tag te doen. Dus ging ik op zoek naar de juiste plaatjes. Die vond ik ook, heel veel zelfs. Veel te veel om allemaal in één artikel te verwerken. Ik schrijf namelijk liever veel korte artikels dan weinig artikels die extreem lang zijn, en die niemand wil lezen. Dus daarom hierbij mijn allereerste 'serie' op deze blog. De that's who I am serie! In elk artikel laat ik een paar plaatjes zien. En dit is de eerste 'avlevering'.

Ben ik de enige die van dit plaatje echt onwijs veel honger krijgt? Ik houd echt heel veel van pizza.. Wat ook handig is, is dat pizza in heel veel talen gewoon pizza is. Als je ergens op vakantie bent, kan je altijd gewoon een pizza bestellen, ze begrijpen je vast wel. Ik heb trouwens ook altijd dat hoe vervelend mijn middag ook was, ik altijd vrolijk word als we lekker avondeten. Bijvoorbeeld bij pizza, maar ook bij patat, pannekoeken, tortilla's, lasagna enzovoort.

Dit plaatje sluit mooi aan op mijn pizza verhaal van net. Als ik op vakantie in een restaurant namelijk iets vertrouwds op de kaart zie staan, neem ik meestal dat. Ik heb liever iets waarvan ik zeker weet dat ik het lekker vind, dan iets wat misschien spannend is maar misschien niet lekker. Ik moet trouwens wel zeggen dat ik dit plaatje niet helemaal geschikt vind, dit is toch gewoon friet met een hamburger? Ziet er best lekker uit..


Moet ik hier nog wat over zeggen? Volgens mij weet iedereen wel wat ik bedoel..


Als ik een winkel als de V&D, Hema of Action binnenkom ga ik altijd als eerst naar de kantoor afdeling. Ik ben gek op leuke notitieboekjes, pennen, stempels enzovoort. Ik moet me heel erg inhouden om niet superveel stationary te kopen, want de helft gebruik ik toch nooit. Post-it notes heb ik in overvloed, maar gebruik ik bijna nooit. Daarnaast bezit ik vele gummen, waarvan ik de meeste te mooi vind om daadwerkelijk te gebruiken. En nog veel meer. Overigens vind ik stationary al heel snel heel duur, vandaar dat ik het meeste gewoon bij standaard kantoorwinkeltjes koop.


Ik heb lang geleden de boeken van Francine Oomen over "Lena Lijstje" gelezen. Het ging over een meisje die overal lijstjes van maakte. Sindsdien heb ik ook een lijstjesschrift, net als zij, maar bij mij staan er maar heel weinig dingen in. De meeste lijstjes die ik maak (en eh ja, dat zijn er dus echt heel veel) schrijf ik random ergens op, en liggen dus door het hele huis verspreid.

Dit was het al weer! Mijn eerste echte post. Heel erg bedankt voor het lezen!

   

4 opmerkingen:

 1. Waarom staat er niks over "Pink fluffy unicorn's dancing on rainbows'?
  En niks over donuts?
  En niks over kippen?
  Je stelt me teleur Lidewij!
  xx een a-anoniempje (jouw naam min 'dewij')

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je stukje tekst bij "I don't like trying new foods" klopt niet... Er staat in de tweede zin 2 keer 'zie'.
  Doei! Dat zelfde mensje

  BeantwoordenVerwijderen