15 februari 2015

And that's who I am...#3Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie het wel: de 'and that's who I am' plaatjes. Ze komen van het gelijknamige Tumblr blog. (hier is een link) De bedoeling is dat je een paar plaatjes uit kiest die goed bij jou passen en daar dan wat over vertelt. Let's get started!In tegenstelling tot de rest van mijn familie is mijn haar zo stijl als maar zijn kan. Ik ben toch altijd wel benieuwd hoe ik er uit zou zien met krullen. Toch heb ik nog nooit mijn haar gekruld, dat moet ik maar eens gaan uitproberen...


Vergeleken met andere mensen val ik nog best mee. Toch heb ik niet echt ruimte over om iets op te hangen. Maar het is zeker niet zoals hierboven. Dat wil ik ook niet, hoeveel ik ook van posters en foto's houd. Waarschijnlijk zou mijn concentratieniveau dan heel erg laag zijn..


Ik ben zo iemand die het helemaal niet erg vindt om boeken meerdere malen te lezen of films een aantal keer te zien. Bij mij spant de Harry Potter serie daarin toch wel de kroon. Die heb ik al 1000 keer gezien, gelezen en geluisterd van voorlees cd's. Ik weet niet wat het is, maar als ik een film of boek erg mooi, grappig, spannend of gewoon leuk vond dan heb ik vaak al vrij snel zin om hem nog een keer te kijken. 

 Hier kan ik niet zoveel over zeggen, ik moet gewoon, nog steeds, als ik een stuk bubbeltjes plastic zie, alle bubbeltjes "ploppen".


Ik ben niet echt een gamer, maar de Sims vind ik toch wel erg leuk. De eerste Sims heb ik nooit gespeel. Ik begon met de Sims 2 en doe nu de Sims 3. Ik vind het sowieso al heel erg leuk om een stad te bouwen en huizen in te richten, maar ook het besturen van leven vind ik heel leuk. Al klinkt dat zo een beetje creepy.. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar de Sims is bij lange na mijn favoriete game! 

And that's who I am!

1 opmerking: