08 maart 2015

I wish... TAG


Ik zag deze tag bij Team Confetti  en even later ook bij Teske.  Ik weet dat ik behoorlijk wat tags doe, maar ik vind het gewoon zo leuk om dit soort vragen te beantwoorden. Vooral deze tag sprak mij erg aan omdat ik nogal een dromer ben. En dat is precies waar deze tag over gaat, als alles mogelijk zou zijn, wat zou je dan kiezen?

Bron

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Ik heb er altijd al van gedroomd om schrijfster te zijn. En dan bedoel ik een schrijfster van boeken, voornamelijk romans. Natuurlijk is het niet echt realistisch om hier later mijn geld mee te verdienen, maar proberen ga ik het zeker. Verder heb ik net als veel mensen altijd al gedroomd van het spelen in een film en misschien zelfs een musical. Hm, misschien moet ik eens gaan nadenken over wat realistischer beroepen. ;)

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Ik denk hier, net als Teske en Olga meteen aan een persoon. Iemand die alle huishoudelijke klusjes doet of me helpt bij bijvoorbeeld mijn huiswerk. Ik bedoel, zulk soort mensen in je huis is wel echt heel erg luxe. Maar als je het hebt over spullen... Het eerste wat ik denk is zo'n super grote iMac. Zo'n hele dure met een supermooi scherm die heel snel is. Dat lijkt me ook wel wat. Al is dit misschien niet het eerste wat ik als overdreven luxe zou bestempelen.


Als je een dag zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Ik denk iemand uit Harry Potter. Het lijkt me heel erg gaaf om zo iemand te zien toveren. Waarschijnlijk zou ik dan voor Ginny Wemel of Hermelien Griffel gaan. Het lijkt me heel gezellig om met hen gezellig een dagje op te trekken. Naar de "Wegisweg", "Zweinsveld" en  "het Nest".

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Lastig. Waarschijnlijk een stad. Bijvoorbeeld New York of Londen. In beide steden ben ik één keer geweest en ik zou er zo graag nog vaker heen gaan. Daarnaast zijn het beide geen plekken waar je heel snel bent uitgekeken. En je kan hier natuurlijk geweldig heen om dingen te shoppen of iets dergelijks. Ideaal dus om daar ongelimiteerd naartoe te kunnen.

Bron
Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Donuts! Ik vind donuts heel lekker en ze zien er ook nog eens onwijs leuk uit.. En als ik er dan niet misselijk of dik van zou worden, ideaal! Sorry voor de misschien honger makende foto. En daarnaast misschien chips. Ik heb, behalve 's morgens, bijna altijd wel zin in chips. Maar ze zijn zo vet en ongezond! Maar ja, als ik er niet dik van kan worden kan het natuurlijk geen kwaad om elke dag een zak chips naar binnen te werken. :)

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Dit klinkt vast heel stom, maar ik ben best wel bang in het donker als ik alleen thuis ben. Ik had als klein kind heel veel nachtmerries en daar is die angst wel een beetje door gekomen. Het is onwijs irritant om bij elk geluidje te denken dat er iemand in huis rondsluipt. Ook vooral omdat ik het meestal heerlijk vind om af en toe een avondje alleen thuis te zijn. Van die angst zou ik dus graag afkomen!

Bron

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Ik twijfel tussen onzichtbaar kunnen worden, vliegen en teleporteren. Onzichtbaarheid is wel handig natuurlijk, maar met vliegen en teleporteren kan je je supersnel verplaatsen en dat lijkt me ook wel wat. Sommige mensen zullen mij voor gek verklaren dat ik twijfel tussen vliegen en teleporteren. "Teleporteren is toch veel sneller?" Maar het lijkt mij gewoon zo heerlijk om door de lucht te vliegen!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Ik ben niet zo'n bandjes meisje. Dus echt een band die uit elkaar is en speciaal voor mij toch nog een concert komen geven? Dat hoeft van mij niet zo. Daarentegen zijn er heus wel mensen die bij mij thuis een privéconcert zouden mogen komen geven. Taylor Swift bijvoorbeeld. Of de cast van les Misérables (de film). Yes please!

Bron
Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een eenhoorn! Of telt dat niet? Haha. Als je even kijkt naar dieren die ook daadwerkelijk bestaan ga ik denk ik voor een aap. Natuurlijk is dit super zielig voor zo'n dier en zou ik het daarom ook niet doen, maar als je dat even weg laat lijkt het me wel heel schattig. Gewoon een klein niet zo sterk aapje dat je makkelijk tam kan maken.

2 opmerkingen:

  1. Ik zou sowieso voor toveren gaan als superkracht: kan je én onzichtbaar worden én vliegen én teleporteren! En welk dier zou ik als huisdier willen...? Misschien een capibara: ik hou van capibara's. Dikke doei, een niet erg goed anoniemertje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super, jouw blog! Blijf alsjeblieft lekker dromen, en zorg dat je je dromen nooit verliest. Ze wijzen je de weg in het leven!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen