08 juni 2015

Sweet Sunshine Summer TAG ~ summer feelings #3


Afgelopen weekend was duidelijk het eerste mooie zomer weekend van dit jaar. Wij gingen toevallig een weekend op stap en hebben dus optimaal van het mooie weer kunnen genieten. Helaas gaat het weer de komende week weer bergafwaarts, maar ik had toch al genoeg zomergevoel om een nieuw summerfeelings artikel te schrijven! Dit keer een tag. Ik wilde eerst de op het internet zeer populaire Summerkissed summer tag doen, maar vond de vragen van de Sweet Sunshine Summer tag toch leuker. Misschien dat ik die andere tag later nog doe. Hoe dan ook, deze tag is bedacht door Kalista op Youtube. Let's go!

bron
1. Crop Tops Or Rompers? (Crop tops of jumpsuits)
Ik moet zeggen dat ik pas deze zomer met beide begonnen ben. Mijn crop top teller staat pas op twee en ik bezit maar één jumpsuit. Toch heb ik voor alle drie de kledingstukken nu al een grote liefde ontwikkeld. Uiteindelijk ga ik voor jumpsuits. Ze zijn makkelijk omdat je meteen al een volledige outfit hebt en zien er vaak gewoon heel leuk uit. Al zijn er ook heel veel jumpsuits die ik echt heel lelijk vind, dus echt goed te zeggen is het niet. 

2. Slip Ons Or Flip Flops? (Instappers of slipper)
Ik heb geen enkel paar instappers, dus ik ga voor slippers. Sowieso vind ik het het fijnst om slippers aan te hebben in plaats van sneakers als het echt heel warm is. Slippers zien er misschien niet altijd zo leuk uit, maar zijn wel handig en lekker luchtig. Ik heb zelf slippers van het merk Teva en die zijn ook nog eens heel comfortabel en goede kwaliteit. Ik heb bij normale plastic slippers al snel last van het stukje tussen je tenen, maar doordat mijn slippers stoffen bandjes hebben, heb ik daar niet zo'n last van.

3. Beach Waves Or Braids? (Beach krullen of vlechten)
Bij andere mensen vind ik vlechten heel vaak leuk staan. Ik weet echter niet wat er aan de hand is met me, maar ik kan bij mezelf absoluut geen vlecht maken. Daarom ga ik maar voor beach krullen. Ik ben altijd bij elke krul in mijn haar heel erg blij verrast omdat mijn haar normaal heel erg stijl is. Het is dat het meestal heel droog wordt van het zout in de zee, maar anders had ik mijn haar heel lang zo laten zitten als het zit na een dagje strand. 

4. Pool Or Beach? (Zwembad of strand)
Hier in ons eigen kikkerlandje ga ik voor het zwembad. Ik vind het heel fijn om naar het strand te gaan, maar het is bijna altijd te koud om echt het water in te gaan en persoonlijk vind ik zwemmen toch veel leuker dan zonnen. Vandaar dat een zwembad meer iets voor mij is. In andere landen vind ik het meestal echter wel nog veel leuker om naar het strand te gaan. Met een lekker warme zee. Hoewel ik in landen waar haaien of iets dergelijks bij de kust zitten toch weer liever naar het zwembad ga. Conclusie: het verschilt nogal.

5. High Waisted Shorts Or Flowey Shorts?
High waisted! Ook hiervan heb ik deze zomer pas mijn eerste paar gekocht, maar ik ben er verliefd op. Leuk met een crop top, maar ook gewoon een normaal shirtje erin gestopt vind ik heel tof. Flowey shorts heb ik niet omdat het niet echt mijn ding is. Ik vind het er echt super leuk uitzien, maar het feit dat ze én vrij kort zijn, het blijft een shortje, én heel wijd zijn maakt dat ik me er denk ik niet zo comfortabel in zou voelen. Maar als je je dat wel voelt moet je ze vooral aan doen, want zoals ik al zei vind ik ze er wel heel leuk uitzien. 

6. Waterproof Mascara Or Waterproof Eyebrow Pencil? (Watervaste mascara of wenkbrauw potlood)
Wenkbrauw potlood gebruik ik nooit, mascara soms. Dus dan ga ik maar voor de watervaste mascara. 

7. Favorite Summer Song? (Favoriete zomer liedje)
Ik blijf Boomerang van The summer set heel leuk en zomers vinden. Sowieso is The summer set echt een band met veel vrolijke zomer nummers. Ook King for a day van Teske staat op mijn favorieten lijstje. Verder kan je voor deze vraag mijn laatste muziek artikel lezen, daar staan ook behoorlijk wat zomer nummers in.

8. Favorite Summer Scent? (Favoriete zomer geur) 
Fruitgeuren. Hoewel ik in de winter heel erg van bijvoorbeeld kokos houd, vind ik dat vaak in de zomer niet heel lekker. Fruitgeuren vind ik wel heel fijn, maar niet als ze te zoet of chemisch ruiken. Hele zware, zoete geurwalmen zijn natuurlijk nooit fijn, maar wat mij betreft in de zomer al helemaal niet. Dus fris en fruitig is wat mij betreft perfect.

9. Summer Read? (Zomer boek)
Wat ik in de winter of de zomer lees, verschilt eigenlijk niet. Vandaar dat ik van deze vraag maar gebruik maak om mijn to read lijstje voor de komende zomervakantie te delen. De boeken die ik heel graag wil lezen zijn: Les Misérables, Paper Towns, The Scorch Trials en The Death Cure (deel 2 en 3 in de The Maze Runner trilogie), Four (boek over één van de personen uit Divergent) en Fantastic Beasts and where to find them (een extra boekje bij de Harry Potter serie). Waarschijnlijk zijn het er nog wel meer, maar dit was alles wat ik nu even kon bedenken. Genoeg te lezen dus!

10. Favorite Summer Memory From Last Summer? (Favoriete zomer herinnering van vorige zomer)
Ik ben vorige zomervakantie maar Italië geweest en dat is op zichzelf eigenlijk al een leuke herinnering. Ook heel leuk was toen ik samen met een aantal vriendinnen naar het strand ging toen we uit waren op de laatste daf van school. We hadden onze rapporten opgehaald en zijn daarna meteen doorgegaan naar het strand, want het was super warm die dag. Ook juist de laatste dag van de zomervakantie was heel leuk, want toen zijn we met een aantal vriendinnen gaan bqq'en om de vakantie af te sluiten. 

11. Must Have Summer Makeup Product? (Zomer make up product dat je moet hebben)
Ik draag sowieso bijna nooit make up en in de zomer vaak al helemaal niet. Ik zou zeggen alles wat waterproof is, aangezien anders zwembaden, de zee of zweet er best wel eens voor kunnen zorgen dat het uitloopt. Persoonlijk zou ik het echter überhaubt niet fijn vinden om make up op te hebben als het heel warm is en dan praat ik vooral over gezichtsmake up als foundation, bronzer, blush enzovoort. Maar again, doe wat je zelf wil en je je zelf het best bij voelt. ;)

Hebben jullie ook zo van het mooie weer genoten afgelopen dagen?

2 opmerkingen:

  1. jazeker! Doe mij nog maar een portie zomer!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke tag! ik hou van dit lekkere warme weer, word er heel blij van :)

    BeantwoordenVerwijderen