30 september 2015

Ik ging naar Pipoos

Afgelopen zaterdag kon ik onverwacht mee met een kennis naar de Pipoos. Dat is een winkel bomvol met hobby spullen. Ik was er alleen nog maar een keer geweest in Den Haag. Die is echter heel erg klein en ze hebben er bijna niks. Tegen de vraag of ik mee wilde naar de grootste Pipoos van Nederland zei ik dan ook graag ja!

"Hobby'en" vind ik sowieso altijd heel erg leuk. De helft van mijn YouTube abonnementen box staat vol met DIY (Do It Yourself) video's en in mijn kamer staan heel wat al dan niet afgemaakte projecten. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, in wat voor vorm dan ook. Ik naai, teken, ontwerp, bak en schrijf graag, maar ook muziek maken behoort tot mijn favoriete creatieve bezigheden.

Voor dat laatste hebben ze geen spullen bij Pipoos, maar dat is dan ook wel de enige categorie hobbyspullen die ze niet verkopen. Ze hebben een enorm gevarieerd assortiment; van stickers en stempels tot bakspullen. Ik ging dus naar het grootste filiaal dat je in Nederland kan vinden en daar hebben ze niet alleen een heel breed assortiment, maar hebben ze van alles ook gewoon heel veel verschillende dingen.

Doordat ik het op school behoorlijk druk heb, heb ik voor veel van de bovengenoemde hobby's bijna geen tijd meer. Ook heb ik na een lange dag school en huiswerk vaak meer zin in gedachteloos series kijken, dan in me weer moeten concentreren op een DIY. Toen ik door de enorme winkel kreeg ik echter weer zoveel zin om wat moois te gaan maken! Ik kreeg ook meteen een leuke inspiratieboost en persoonlijk vond ik het "een beetje rondkijken" tussen al die spullen heel rustgevend. I like! Ik moet hier zeker vaker heen gaan!

Het voordeel ook van dit enorme filiaal is dat er boven een volledige verdieping aan sale spullen is gewijd. Hoewel ik op de begane grond regelmatig dingen heb laten liggen omdat ik ze simpelweg te duur vond, was het op de 1e verdieping allemaal maar een paar euro of minder. En het was echt niet zo dat hier alleen nog maar lelijke dingen tussen lagen!

En heb je nog wat gekocht?
Ja, zeker! Niet zo veel, aangezien ik van mezelf toch echt wat geld op moet sparen voor een aantal dingen, maar wel een paar leuke dingen. Ik kwam terug met twee rolletjes washi tape en een stickervelletje met het alfabet erop.


De Pipoos di ik bezocht is te vinden in Hazerswoude. Hier vindt je een overzicht van alle filialen. 

1 opmerking: