17 januari 2016

50 fun questions TAG


Ik kwam deze tag tegen op 2wmn tijdens een van mijn vele zoektochten naar leuke tags om te doen. Ik was niet van plan om alweer een lijst met vragen te beantwoorden, aangezien al een heel groot deel van mijn artikelen uit tags bestaat, maar ik kan het toch niet laten. Deze vragen zijn weer eens iets heel anders en persoonlijk vind ik het heel leuk andermans antwoorden hierop te lezen. Het zijn er dus 50, wat een hele hoop is, dus laten we snel beginnen!
1. Laat je de deuren van je kledingkast open of doe je die netjes dicht?
Ik ben altijd en overal te laat en heb dan ook vrijwel altijd haast 's morgens. Meestal trek ik dus wat kleren uit de kast en laat ik de deuren openstaan. Soms doe ik ze 's middags nog dicht, maar meestal staan ze de hele dag en nacht een beetje zielig open (nu ook, ahum). Ik moet er wel bijzetten dat ik geen makkelijke klapdeuren heb, maar schuifdeuren die nogal stroef open en dicht gaan. Niet bepaald ideaal als je haast hebt dus.

2. Neem je shampoo en andere spullen mee van de hotelkamer?
Eigenlijk zit ik bijna nooit in hotels. Als wij op vakantie gaan huren we bijna altijd een huisje of appartement, of we gaan kamperen. Als ik wel in een hotel zit is het meestal lekker goedkoop omdat het maar voor een (doorreis)nachtje is. Meestal ligt er dus ook niks wat je mee mág nemen. Als dat er wel is, neem ik vaak wel een zeepje of iets dergelijks mee.

3. Slaap je met je dekbed ingestopt of hangt deze los?
Los.ik draai nogal veel in mijn slaap, dus als ik mijn dekbed in zou stoppen, zou hij echt na een uur er alweer helemaal uit zijn. Daarnaast vind ik het ook gewoon fijner als mijn deken niet strak om me heen zit maar gewoon een beetje relaxt over me heen ligt.

4. Heb je ooit een verkeersbord gestolen?
Hahaha, nee. :')

5. Gebruik je graag post its?
Jaaa, heel graag! Vooral in mijn agenda vind ik ze handig, maar ook om bijvoorbeeld to do lijstjes op te maken. Ik ben sowieso echt een stationary freak, dus ook met post it notes kan je me heel gelukkig maken.

6. Spaar je Airmiles en zo ja, heb je ze ooit wel eens gebruikt?
Nee, ik spaar geen airmiles en heb ze dus ook nog nooit gebruikt.

7. Word je liever aangevallen door een beer of door een zwerm bijen?
Gadver, ik krijg echt al kriebels als ik aan elk van beiden denk. Toch zou ik denk ik voor de beer gaan. Als je er namelijk even vanuit gaat dat je beide aanvallen niet zou overleven, sterf je bij een beer denk ik toch het fijnst. Die kan je gewoon doodmeppen terwijl bijen eerst allemaal om je heen krioelen en op je kruipen en vervolgens krijg je ook nog allemaal pijnlijke steken waardoor je langzaam en pijnlijk zou sterven. Zo klinkt die beer toch nog vrij aantrekkelijk in vergelijking, right?

8. Heb je sproeten?
In de zomer kan je sproetjes op en rond mijn neus zien zitten als je er echt heel dichtbij gast hangen met je hoofd. Die zijn echter zo licht dat je ze amper als sproetjes mee kan tellen haha.

9. Lach je als je door hebt dat iemand een foto van je maakt?
Dat verschilt een beetje. Het hangt af van de situatie, van wie de foto maakt en van mijn stemming...

10. Waar kan je je kapot aan ergeren bij anderen?
Als mensen denken of doen alsof ze je volledig begrijpen, terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet doen. Vaak is het gewoon goed bedoeld, maar toch is het soms een ergernis...

11. Tel je je stappen weleens als je aan het lopen bent?
Als ik gewoon zomaar ergens loop tel ik (volgens mij) nooit het aantal stappen die ik zet. Maar ik zit op atletiek en daarbij moet je om bijvoorbeeld de lengte van je aanloop bij hoog- of verspring uit te meten wel je stappen tellen. Op dat soort momenten doe ik het dus wel, maar ik weet niet of dat echt meetelt.

12. Heb je wel eens in de stuiken geplast?
Toen ik nog een stuk kleiner was deed ik dat wel eens. Tegenwoordig vind ik het een beetje vies en irritant en wacht ik gewoon tot ik een echt toilet tegenkom.

13. Ook wel eens gepoept dan?
Nee dat gelukkig niet. Bah.

14. Dans je wel eens zonder muziek?
Als in echt uitgebreid dansen? Nee. Ik doe soms wel kleine "vreugdedansjes", maar dat kan je niet echt als dansen rekenen aangezien dat meestal gewoon een beetje enthousiast heen en weer bewegen inhoudt.
Edit: Ik realiseer me bij het doorlezen van dit artikel pas hoe apart dit klinkt.. Nou ja, jullie weten vast wel ongeveer wat ik bedoel. :') 

15. Kauw je op je pen?
Ik deed dit nooit, totdat ik vorig jaar een naar mijn mening belachelijk moeilijk Grieks proefwerk had. Omdat ik super diep moest nadenken kauwde ik op mijn pen, en tegenwoordig doe ik dat heel vaak. Grrr, nog een rede waarom ik Grieks een stom vak vind. Of vond eigenlijk, want gelukkig heb ik het laten vallen, haha.

16. Wat deed je vandaag om 9.00 uur?

Toen zat ik in mijn Latijn les. De leraar had net gezegd dat we het laatste kwartier iets voor onszelf mochten doen en dus was ik blogposts aan het plannen in mijn agenda. 

17. Heb je een één- of tweepersoonsbed?
Een eenpersoons helaas, maar hij ligt wel heerlijk. ;)

18. Wat is je favoriete nummer van deze week?
Momenteel ben ik verslaafd aan On My Way van Phill Collins. Het is geschreven voor de Disneyfilm Brother Bear. Ik kende het al langer, maar hij kwam plotseling weer in me op en sindsdien luister ik hem weer super veel. Hij staat ook in dit muziek artikel van een tijdje terug. 

19. Vind je het kunnen als mannen roze dragen?

Ja hoor, zolang het niet te extreem is, maar dat heb ik bij vrouwen eigenlijk ook, haha.

20. Kijk je vaak naar tekenfilms?
Ehh, DISNEY FILMS YES. Oké, niet super vaak, maar soms wel.

21. Wat is de slechtste film die je ooit gezien hebt?
Pff, dat weet ik zo snel niet hoor.

22. Waar zou je waardevolle bezittingen verstoppen als je ze zou hebben?
Onder een losse plank in mijn vloer, als ik die had. Dat vind ik altijd behoorlijk fancy staan in films en dergelijke.

23. Wat drink je bij het avondeten?
Eigenlijk bijna altijd gewoon water. 

24. Welke saus eet je bij je kipnuggets?
Het is al super lang geleden dat ik kipnuggets op heb, maar ik denk gewoon de saus die je er bij de Mc Donald's in ieder geval altijd bij krijgt. 

25. Wat is je favoriete eten?
Moeilijk. Ik denk toch wel het standaard rijtje: pizza, pasta (lasagnaaa) en pannenkoeken. En tortilla's en spinazieflapjes vind ik ook heerlijk. En nog wel veel meer denk ik.

26. Welke films kan je eindeloos blijven kijken?
Harry Potter, without a doubt.

27. Wat zou je doen met een miljoen?
Een groot deel zou ik aan de kant zetten voor later; studie, rijbewijs, huis, auto. Ook zou ik denk ik cliché een deel aan goede doelen geven en van het andere deel koop ik een goede telefoon en laptop en vul ik mijn garderobe aan. Denk ik.

28. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, al wilde ik dat wel altijd heel graag.

29. Zou je ooit naakt poseren in een blad?
Nou, nee.

30. Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven?
Afgelopen vakantie nog. Een vrij lange om aan Teske te geven op 29 december. 

31. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet controleren?
Nee, geen idee. 

32. Ooit een verkeersboete gehad voor overtreding van de maximum snelheid?
Nee, ik heb dan ook nog nooit autogereden.

33. Ooit zonder benzine gestaan?
Ook niet!

34. Wat eet je het liefste op brood?
Het liefst maak ik er een uitgebreide sandwich van met ei, kaas, tomaat, sla enzovoort. Maar qua simpel broodbeleg vind ik hagelslag toch wel het lekkerst.

35. Wat eet je het liefst als ontbijt?
Croissantjes, een gebakken ei of banaan-ei pannenkoekjes.

36. Hoe laat ga je meestal naar bed?
Meestal tussen half elf en elf. 

37. Ben je lui?
Ehh, misschien wel een beetje.

38. Wat was je favoriete outfit tijdens verkleedpartijtjes toen je klein was?
Call me crazy, maar ik verkleedde me heel vaak als dienstmeisje. Geïnspireerd door Assepoester denk ik. Ook toen al hield ik van drama en de zielige rol van arm dienstmeisje in vodden speelde ik dan ook graag.

39. Wat is je sterrenbeeld volgens de Chinese horoscoop?
Ik ben een draak! Hoe cool is dat?! 

40. Hoeveel talen spreek je?
Nederlands, Engels beheers ik ook redelijk en ik heb drie jaar Frans en twee jaar Duits gehad, maar dat zijn niet bepaald mijn sterke punten. Dus ik houd het maar op twee.

41. Heb je een abonnement op een krant of tijdschrift?
Ik ben nog steeds geabonneerd op de Donald Duck. Het is best wel eens lekker om een keer per week iets totaal anders te lezen dan al de ingewikkelde boeken van of voor school, haha.

42. Speelde je vroeger liever met poppen of met autootjes?
Allebei! Ik speelde onwijs veel met autootjes, maar ook mijn babyborns enzovoort werden goed gebruikt.

43. Ben je eigenwijs?
Ja, best wel heel erg. 

44. Dr. Phil of Oprah?
Geen idee eigenlijk. Ik denk Oprah.

45. Heb je ooit een soap serie gevolgd?
Nee niet echt. Zelfs "kindersoaps" als Spangas heb ik nooit echt actief gevolgd.

46. Heb je hoogtevrees?
Nee, gelukkig niet.

47. Zing je in je auto?
Als ik gewoon met mensen in de auto zit die ik goed ken wel, maar bij andere mensen houd ik me in. Daar vind ik het toch iets te awkward voor.

48. Dans je onder de douche?
Zingen wel, maar dansen... Nee.

49. Dans je in je auto?
Jep, op leuke nummers ga ik helemaal los! Maar ook hier alleen als ik bij bekenden in de auto zit.

50. Heb je ooit een pistool gebruikt?
De enige pistolen die ik ooit heb vastgehouden en gebruikt zijn Nerf pistooltjes, maar ik denk niet dat dat echt meetelt. 

Wow, dat waren er een heleboel! 

3 opmerkingen: