10 januari 2016

A great day | Teske de Schepper ontmoeten

Om te beginnen, happy 2016! Beter laat dan nooit toch? ;) Vandaag een artikel dat me heel erg blij maakt. En dan bedoel ik ook mega, super heel erg blij. Afgelopen kerstvakantie had ik namelijk de kans om samen met een paar van mijn lieve internetvriendinnetjes een van mijn favoriete YouTubers te ontmoeten. Op dinsdag 29 december 2015 heb ik een uur lang met Teske de Schepper in de Starbucks zitten kletsen, wow.

vlnr: Ilse, Sophie, Luna, Teske, Aniek, Ik, Tessa, Rosa

En die een uur was nog niet eens alles. Vervolgens hebben we naast de Starbucks ook nog een tijdje staan kletsen en foto's maken. Maar laat ik bij het begin beginnen... Teske is een YouTuber en Blogger van wie ik, zoals ik al vaker in artikelen heb verteld, nogal fan ben. Ze is een enorme inspiratie voor mij en ze leek me altijd ook gewoon heel erg lief en leuk.

Al best wel een tijd geleden kreeg ik in de Insta inbox van mijn fanaccount voor Teske (fanaccounts zijn leuk, don't judge) een berichtje van iemand die mij vroeg of ik samen met haar en een paar andere meiden die fan zijn van Teske een Whats App groep wilde starten. Vrienden maken die dezelfde intresses hebben als jij is denk ik toch één van de grootste voordelen van het hebben van zo'n fanaccount en natuurlijk zei ik dan ook ja. Na enige research naar de meisjes stuurde ik mijn nummer en kwam zo in een groep terecht. Het was vrij stil en er werd niet veel gezegd. Maar de aanhouder wint. Op een gegeven moment kwam de groep op gang. Op dat moment bestonden we nog maar uit vijf mensen, maar al vrij snel kwam er nog iemand bij. Na die toevoeging van Tessa werd het pas echt gezellig en een paar maanden terug werden er plotseling nog drie mensen vrij snel achter elkaar toegevoegd. De meiden waren stuk voor stuk heel erg lief en we kunnen het allemaal goed met elkaar vinden. We zijn nu met zijn zevenen en elke dag gaan er gemiddeld wel zo'n 300 berichten heen en weer.

Het nadeel van "internetvriendinnen" is dat er een kans is dat je ver uit elkaar woont. Zo ook bij ons. Voor de meeste mensen moet ik ongeveer twee uur met de trein om bij hen te komen. Toch wilden we elkaar eindelijk eens in het echt ontmoeten en de kerstvakantie was daarvoor natuurlijk het ideale moment. "Wat nou als Teske ook zou komen?" werd er plotseling geappt. Gewoon een random gedachte, iets dat ons allemaal wel heel gaaf leek natuurlijk, maar wat ik in ieder geval niet echt voor mogelijk hield. Toch besloten we er werk van te maken... En Teske zei ja. Ze wilde ons erg graag ontmoeten.

Afspraken werden gemaakt, outfits gepland, cadeautjes gekocht en kaartjes geschreven. En zo kwam het dat ik op 29 december om elf uur, een tikkeltje zenuwachtig, op Amsterdam Centraal aankwam. Al vrij snel zag ik de twee meisjes staan die op mij zouden wachten op het perron. Toegegeven, de eerste momenten waren awkward, maar dat verdween al vrij snel. Vlug gingen wij met zijn drieën alvast het centrum in om macarons te halen (we moesten Teske toch op de een of andere manier bedanken).

Rond twaalven arriveerden ook de andere meiden. Na een uitgebreide knuffel en hoi-zeg sessie liepen we met zijn allen naar de Starbucks waar we zo'n tien minuten zingend en springend hebben staan wachten, al leek het veel langer haha. En toen kwam daar eindelijk Teske aangelopen. We kregen allemaal een knuffel en gingen de Starbucks in. Daar hebben we een drankje gedronken (caramel chocomel, yes) en vooral veel gekletst over van alles en nog wat, waar ik verder niet teveel op in ga, dat is toch echt van ons... :) Iets dat ik wel even wil uitlichten is bijvoorbeeld de opmerking "Nou, jullie lijken anders best kalm." van Teske. Met een zenuwachtig lachje antwoordde ik dat dat slechts de buitenkant was, haha. Van binnen waren we allemaal heel erg excited.Na ongeveer een uur liepen we de Starbucks uit. Buiten hebben we ook nog een hele tijd gestaan. Er werden foto's gemaakt, nog meer gepraat, handtekeningen gezet en een stukje voor een video gefilmd. Hierboven dan eindelijk dé selfie. Of nouja, eigenlijk heb ik vier foto's, maar zet er maar gewoon eentje bij. Voor meer kan je naar mijn twitter. Ook groepsfoto's werden er veel gemaakt, daarvan zie je er een paar van door dit artikel heen.


Ook niet onbelangrijk: Saske (Teskes zus) en Alwin (Saskes verloofde) waren er ook bij. Zij filmden de hele meeting voor twee van Teskes video's. Ik heb over hen ook wel eens wat geschreven (in mijn vorige artikel nog) en zij zijn dan ook ook twee van mijn favoriete YouTubers. Dat zij er ook bij waren vond ik dus echt super en ik kon ook niet anders dan ook nog met hen op de foto gaan. Het is niet mijn meest charmante foto ooit, maar ik ben toch blij dat ik op hen af heb durven stappen, want meestal ben ik niet zo goed in dat soort dingen. Teske zei nog dat ze mijn boek wilde hebben, ik las Les Misérables, waarop Saske reageerde dat ze mijn tas zo leuk vond, ik had mijn Taylor Swift tasje bij me. Zulk soort kleine details zijn misschien wel de leukste dingen.

Uiteindelijk moesten ze toch echt weg. Teske had een crisis met een bank thuis en moest nog video's filmen. Na iedereen nog een knuffel gegeven te hebben en uitgebreide bedankjes van beide kanten was het toch echt tijd om te gaan. Hoewel we meteen op de Lush en Kiko op het station afstormden, waren we toch niet echt in staat normaal te shoppen, haha. Dan maar zitten. Nog zeker een kwartier hebben we gewoon gezeten en nagepraat. Daarna zijn we toch nog even Amsterdam centrum ingegaan. Onze shopskills waren echter volledig verdwenen door wat er daarvoor gebeurd was en heel intensief hebben we de winkels dan ook niet bekeken. Toen we voor de Ice Bakery stonden plaatsen Teske een foto van onze meeting op Instagram. Mensen keken ons nogal raar toen we daar stonden te fangirlen en geloof me, je had er ook niet naast willen staan. :')

Rond een uur of vijf zijn we teruggegaan naar het station, waar we ook nog een aantal foto's met elkaar maakten, want who knows wanneer we elkaar weer allemaal gaan zien? Moe maar zeker voldaan keerde ook ik terug naar huis.

De video's die tot nu toe online zijn gekomen waar wij inzitten:

Teskes weekvlog (vanaf 4:30min)

Teskes hartjes video (vanaf 3:34min)

Vetgezellig weekvlog (vanaf 2:14min)

Als het goed is komt er nog een video online waar wij in te zien zijn. Als het zover is zal ik deze ook nog plaatsen. :)

Als laatste nog twee van mijn enthousiaste tweets van die dag, want dat is leuk om terug te zien:


Het was een geweldige dag en Teske was zeker zo leuk in het echt als ze lijkt, haha. Dankjewel Teske en Rosa, Luna, Ilse, Tessa, Aniek en Sophie. Jullie zijn lief! 

2 opmerkingen:

  1. OMGG ZO'N LEUK ARTIKEL! IK HOU HEEL ERG VEEL VAN JULLIE ALLEMAAL! ♥ KAN NIET ZONDER JULLIE ♡♡ HARTJESS ♥♥ PS. JE BLOG IS GEWELDIG ♥♡

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaah echt een SUPERLEUK artikel, deze ga ik even opslaan zodat ik hem altijd terug kan lezen want ik wordt er superblij van! Je hebt echt een hele leuke schrijfstijl en een supermooie blog! Hartjess!

    BeantwoordenVerwijderen