27 november 2016

Aankondiging: Blogmas 2016!


Wat het slechtste idee ooit is als je Lidewij heet en een blog hebt? Juist ja, beloven om een tijd lang dagelijks te uploaden. Daarom is dat precies wat ik ga doen! Ja, je leest het goed, een paar weken lang ga ik elke dag een klein artikel online zetten.

Iedereen die zich enigszins bezig houdt met de YouTube wereld weet wel dat dagen één tot en met 26 december een drukke periode is in je YouTube abonnementen inbox. Dit zijn namelijk de welkbekende dagen van “vlogmas”. Dit betekent dat de desbetreffende YouTuber elke dag van de periode van één december tot en met kerst een vlog uploadt om als het ware af te tellen tot kerst.
Stiekem lijkt me dit super leuk omdat ik steeds meer into kerst ben. Maar video’s maken is niet echt mijn ding, en de video’s die ik wel maak nemen vaak veel tijd in beslag waardoor ik meestal halverwege het proces stop. Echt haalbaar om dat elke dag te doen is het dus niet. Máár ik heb wel een blog, en hoewel ik hier ook niet echt een ster ben in regelmatig uploaden, is dat wel een stuk beter te overzien.


Daarom kondig ik bij deze Blogmas 2016 aan! Hopelijk is dit een goede stimulans om het schrijfdeel van mijn brein eens extra hard aan het werk te zetten, en we zullen zien hoe het loopt. Mocht je leuke ideeën hebben om deze 26 dagen aan korte artikelen te vullen, dan hoor ik het natuurlijk graag! Ik ben erg benieuwd hoe (en of) het gaat lopen, maar ik heb er zin in! Tot 1 december! 

1 opmerking:

  1. Misschien af en toe een mooi animatiefilmpje-om-over-na-te-denken van YouTube?

    BeantwoordenVerwijderen