03 mei 2017

Doei blogger!

Hé hallo, hier heb ik al lang niet meer geschreven. Ik schrijf dit artikel even als update. Er is namelijk een rede dat ik hier al zo lang niet geüpdatet heb. En die rede is dat ik een nieuw blog heb! Ik heb eindelijk een eigen domeinnaam en blog dus voortaan alleen nog maar op

www.uptotherainbow.nl 

Naast dat het mooier staat werk ik nu ook met een ander systeem. Op deze site gebruikte ik blogger, een blog functie die bij Google hoort. Hierom stond er ook blogspot in mijn url. Bij mijn nieuwe blog gebruik ik echter Wordpress, iets waar je veel meer mogelijkheden bij hebt.

Blogger was fijn om te gebruiken maar de stap naar Wordpress was echt nodig om te kunnen groeien als blogger zijnde. Verder verandert er qua inhoud echter helemaal niks, dus neem zeker een kijkje op uptotherainbow.nl!

Ik bedacht me dat de mensen die alleen dit blog en geen van mijn social media volgden nog geen idee hadden dat ik gewisseld was, dus bij deze. Je kan bij mijn nieuwe blog wederom updates krijgen via je de mail dus vergeet zeker niet rechts je e-mail adres in te vullen!

En dan nu, doei blogger, ik ben verhuisd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten