21 juni 2015

Update


Weer een week zonder artikel. De rede is cliché, maar waar: druk. Volgende week begint mijn toetsweek en eigenlijk kan je deze weken ervoor ook al bijna toetsweken noemen. Ik had afgelopen donderdag bijvoorbeeld vier toetsen op één dag. Een kleine update om te laten weten hoe het verder zal gaan.

bron

Eigenlijk was ik van plan vooruit te werken zodat ik ook in de toetsweek een artikel zou hebben. Ik heb nu echter al geen tijd om een artikel te schrijven, dus vooruit werken gaat al helemaal niet. Toen ik met een blog begon had ik het schrijven van artikelen heel erg onderschat. Het duurt echter behoorlijk lang, vooral voor mensen zoals ik die heel erg snel afgeleid raken. Voor het bedenken moet ik vaak al een uur uittrekken en dan ben ik nog niet eens begonnen met schrijven.

Wat wél heel erg leuk is, is dat ik vanavond naar het concert van Taylor Swift ga! Ik heb er super veel zin in! Mijn outfit hangt al klaar. :)

Dus? Volgende week geen artikel en vandaag alleen dit "sorry" bericht. Na volgende week heb ik zo goed als vakantie en zal ik er dus weer gewoon een artikel per week uitknallen!

Tot dan en succes de laatste weken op werk of school!

1 opmerking:

  1. Oh, ik snap heel goed dat je er geen tijd voor hebt. Het is natuurlijk ook belangrijker om je toetsen te halen dan om een blog te schrijven. Hopelijk heb je het wel enorm naar je zin gehad bij Taylor Swift? Ik heb echt een norm veel spijt dat ik geen kaartje had gekocht...

    BeantwoordenVerwijderen