18 januari 2015

Mijn verjaardag; een fotoverslag!


Afgelopen donderdag, 15 januari, ben ik 14 jaar geworden. Ondanks dat ik toetsweek had, heb ik een hele leuke dag gehad. Om dit hier te kunnen laten zien heb ik de hele dag met mijn camera rondgelopen. Een aantal mensen keken me nogal vreemd aan, maar toch vond ik het erg leuk om te doen. Dus, hier een fotoverslag van mijn verjaardag. Lees snel verder!Jaaa! Als afsluiter van woensdag kruiste ik de dag af, zodat het nóg duidelijker werd dat ik bijna jarig was. :)


Ik was niet van plan om tot twaalf uur op te blijven, maar toen ik om kwart voor twaalf nog steeds niet kon slapen gaf ik het op. Dus hier, mijn prachtige foto die precies het moment aangeeft dat ik veertien werd. Hij is niet goed scherpgesteld en lichtelijk overbelicht, maar wat wil je als je in de complete duisternis een foto maakt?

's Ochtends werd ik gewekt door 'Happy birthday' van mijn familie. Vervolgens kreeg ik cadeautjes op het tweepersoons bed van mijn ouders. Wij doen dit al jaren zo en dat vind ik altijd zo gezellig! Hier slechts een kleine greep uit wat ik allemaal gekregen heb. Allemaal boeken. :) Van boven naar beneden: een dwarsligger met alle delen van 'De Hongerspelen' trilogie van Suzanne Collins, 'Het meisje dat in vuur en vlam stond' van Leah Wilston (een boek met allemaal verhalen over 'De Hongerspelen' door allerlei verschillende auteurs), 'Samensmelting' van Veronica Roth (het derde deel van de 'Divergent' trilogie) en een notitieboek. Daarnaast heb ik nog concertkaartjes voor Taylor Swift, een vulpen en een bijdrage aan mijn nieuwe telefoon gekregen. Ik ben heel erg blij met alles!


Vervolgens ging ik gewoon naar school. Maar ik ging wel wat eerder weg zodat ik nog wat lekkers kon halen in de Jumbo! Volgens mij ben ik nog nooit zo vroeg in een supermarkt geweest..


Ik strandde bij de uitdeelzakken chocola. Want ja, dat vind bijna iedereen wel lekker. Wat zal ik nemen?


Een rare foto, maar dit was het geworden. Een beetje standaard, maar wel heel erg lekker.
Een vriendin had donuts voor me gekocht, omdat ik daar echt gek op ben. Zo leuk! Verder veel felicitaties ontvangen en een hele lieve kaart gekregen. Oh ja, weer een andere vriendin gaf me een Taylor Swift poster, ook altijd welkom. :) Dankjewel iedereen!Toen ik uit was ging ik meteen door naar de stad om met mijn moeder te lunchen. Het was heel gezellig en enorm lekker. Ik had een salade met zalm en een dille mosterd dressing. De foto nam ik pas halverwege, omdat ik toen bedacht dat ik nog een foto moest maken, haha.

Toen we na de lunch nog even door de stad liepen kwam ik deze schoenen tegen. Ik sloeg meteen mijn slag, want ik had echt nieuwe schoenen nodig en ik kon nergens iets naar mijn smaak vinden. Ondanks dat deze schoenen heel anders (minder sportief) zijn dan wat ik normaal draag, vind ik ze erg leuk. Daarnaast waren ze heel erg afgeprijsd en voor echt leren schoen was het dus een koopje.


We haalden ook nog tompoezen bij de Hema. Dit doen we eigenlijk altijd als er iemand jarig is. We houden allemaal erg van tompoezen en die van de Hema zijn echt het lekkerst.


Kaartjes! Ik vind kaarten krijgen nog steeds altijd heel leuk. Deze foto maakte me dan ook erg blij. :)


Mijn oudste zus, die niet meer thuis woont, kwam speciaal voor mij naar huis. Zij en haar vriendin maakten me heel erg blij met deze cadeautjes; een cd van Taylor Swift en een nagellakje van Kiko!


Pannenkoeken bakken! Ik houd nog steeds heel erg van pannenkoeken en dit was dus een zeer welkom verjaardagsmaal.


Klaar! Het was heerlijk.


Na het eten ging ik nog even leren voor de twee toetsen de dag erna. Maar om kwart over acht kwam ik naar beneden om 'Wie is de mol?' te kijken. Het duurde nog een kwartier voor het begon, dus besloot ik mijn nieuwe cd uit te proberen.


Jeej! 'Wie is de mol?' is zeker één van mijn lievelingsprogramma's. Deze aflevering was wel een beetje vreemd. Daarmee doel ik op de super domme actie van Chris en Rik en de executie. Als je het gezien hebt, weet je wel waar ik het over heb.


Na 'Wie is de mol?' bleven we nog even zitten. Daarna ging ik toch maar echt slapen, aangezien ik op vrijdag weer gewoon twee proefwerken had.

Al met al dus een hele leuke dag! Natuurlijk waren het leren en de proefwerken wat minder, maar andere dingen maakten dat zeker goed.

Mijn eerste dag als veertienjarige was zeer geslaagd!

1 opmerking: