19 april 2015

And that's who I am...#4


Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie het wel: de 'and that's who I am' plaatjes. Ze komen van het gelijknamige Tumblr blog. (hier is een link) De bedoeling is dat je een paar plaatjes uit kiest die goed bij jou passen en daar dan wat over vertelt. Vandaag alweer deel vier. Vanaf nu niet vier maar zes plaatjes per keer, want ik vond de artikelen net iets te kort. Let's get started!


Je kan dit plaatje en de tekst voor een keer even heel letterlijk nemen. Mijn richtingsgevoel is namelijk onwijs slecht en ik weet dus letterlijk nooit waar ik heen moet. Kaartlezen is ook niks voor mij en als ik naar een nieuwe plek ga heb ik altijd minstens drie (en vaak wel meer) keer nodig om te onthouden hoe ik daar kom. Het is zelfs zo erg dat ik als ik uit een winkel kom vaak niet goed weet welke kant van de winkelstraat ik dan op moet gaan. Niet erg handig, ik hoop maar dat dit zich nog een beetje kan verbeteren in de loop van mijn leven.Jep, weer een niet zo handige eigenschap. Ik raak erg snel verslaafd aan dingen. En dan heb ik het vooral over bepaalde sites of andere dingen op het internet. Een tijdje geleden was ik bijvoorbeeld volledig verslaafd aan WeHeartIt. Dat is nu alweer wat minder gelukkig, al kijk ik elke dag wel een paar keer. Dat is wel weer een voordeel, ik raak makkelijk verslaafd, maar ik kom er ook weer vrij snel vanaf. Momentele verslavingen: Twitter en filmpjes van de Lama's (dat oude improvisatie programma van BNN) kijken. 

Helaas heb ik zelf geen polaroid camera. Het staat dit wel ergens bovenaan mijn wishlist. Het is gewoon zo leuk dat je meteen een tastbare herinnering hebt die er ook nog een superleuk uit ziet in je kamer, agenda of ergens anders. Het liefst zou ik een camera hebben die van die grote polaroids maakt, zoals hierboven, maar ik denk dat die erg duur zijn. Sowieso omdat je die niet gewoon ergens in de winkel kan kopen, maar moet bestellen, net als de fotorolletjes. (noem je het fotorolletjes bij polaroid camera's?) Eentje met kleinere foto's, de Instax Mini 8, hebben ze voor 60 euro bij de Hema. Vrij goedkoop en heel handig omdat je alles dus gewoon in bijna elke stad in Nederland kan kopen. De kans dat ik die ergens, hopelijk, binnenkort in mijn bezit heb is dus best groot.

Oké, dit gaat niet echt over mij, maar hij stond er wel tussen. Ik vond hem wel mooi op mijn blog passen vanwege de regenboog. Dus hierbij nog een inspirerende quote. :)

Vroeger waren er echt dingen die ik specifiek spaarde. Zo heb ik knikkers, schelpen en stickers gespaard. Dat heb ik nu niet echt meer. Tenminste als je niet meerekent dat ik vaak meteen de hele serie wil hebben als ik een boek koop. Maar echt doelgericht verzamelen doe ik niet meer. Waarom heb ik dit plaatje dan toch uitgekozen? Omdat ik wel heel veel dingen bewaar. Ik ben heel erg slecht in dingen weggooien. Bij bijna alles denk  ik dat ik het nog wel een keer kan gebruiken, vind ik het zonde of kan ik het gewoon niet over mijn hart verkrijgen. Dat zorgt ervoor dat ik heel veel spullen heb en dat leidt weer tot het volgende;

Zoals zoveel tieners ben ik erg rommelig. Maar ik ben nog wel een tikje erger dan de meeste. Hoewel het op dit moment wel meevalt, is mijn kamer meestal zo'n puinzooi dat ik meestal maar gewoon in de woonkamer huiswerk ga maken of wat ik dan ook wil doen. Zoals ik al zei valt het nu wel mee. Ik kan namelijk gewoon aan m'n bureau zitten en ook mijn kledingkast heb ik laatst opgeruimd. Toch is er veel rommel en kan je het zeker niet helemaal opgeruimd noemen. Mijn plan voor de aankomende vakantie is dan ook om volledig op te ruimen en op sommige punten ook opnieuw in te richten. Hopelijk lukt dat eens een keer, want ik neem het me wel vaker voor.

Ik ben nog steeds groot fan en heb de boeken al talloze keren gelezen en de films al super vaak gezien. Laat ik hier maar niet te lang over doorgaan, want als je nog meer wil lezen kan je gewoon naar mijn Harry Potter tag gaan. :)

And that's who I am!


2 opmerkingen:

 1. Welcome to the TwitterClub!
  (Overigens was jij toch ook degene die Twitter eerst 'verschrikkelijk' vond?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond het eerst idd niet chil. Maar bij nader inzien ben ik toch van die mening afgestapt :)

   Verwijderen