12 april 2015

Me time TAG + mededelingen


Ik heb ondertussen alweer 4 "normale" berichten geschreven, dus ik vond dat ik wel weer een tag mocht doen. Dit keer een heerlijk ontspannen tag, all about me time! ;) Ik vind het heel belangrijk om af en toe wat tijd voor mezelf te plannen, om even helemaal tot rust te komen. Hoewel ik er doordeweeks niet echt de tijd voor heb, zit ik in het weekend vaak wel een tijdje op m'n kamer lekker niks zinnigs te doen. Klinkt misschien zielig, maar het is heerlijk, hoeveel ik ook van gezelschap houd. Dus... me time, hoe? Dat lees je hier!


Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Dat verschilt heel erg. Ik vind het heerlijk om door tijdschriften te bladeren, of ze nou oud of nieuw zijn. Maar van boeken lezen houd ik ook enorm. Momenteel ben ik niet echt bezig in een boek, maar ik wil zo snel mogelijk beginnen in deel twee van The Maze Runner; de Schroeiproeven. Verder heb ik nog een hele stapel boeken liggen die ik nog moet lezen, dus ik moet maar meer me time inplannen. :) Wat kijken betreft... Ik kijk momenteel een oud Wie is de mol seizoen terug, ik weet eigenlijk de uitslag al (ook al heb ik het seizoen nog nooit gezien) maar het is alsnog leuk. Ook kijk ik veel YouTube filmpjes en soms een oude aflevering van Versus. Echte films kijk ik ook, vaak dezelfde omdat ik dan in ieder geval zeker weet dat hij leuk is!


Wat draag je tijdens me time? 
Vaak ben ik te lui om me om te kleden en draag ik dus gewoon wat ik die dag aan had. Of ik doe gewoon een trui aan als ik alleen een shirtje droeg. Sowieso draag ik altijd comfortabele kleding, dat vind ik het belangrijkst. Hoewel sommige mensen het verschrikkelijk vinden om in een hoodie op school te verschijnen, is het voor mij heel gebruikelijk en ik vind het heerlijk! Maar goed, daar ging deze vraag niet over. Als ik toch de energie kan opbrengen om me om te kleden doe ik meestal mijn dino onesie van de Primark of mijn pyjama met enorm zachte badjas aan. Lekker standaard.


Wat zijn je favoriete beauty producten om tijdens me time te gebruiken?
Ik doe niet zo veel aan beauty producten. Al helemaal niet tijdens me time. Maar misschien nagellak, als dat daar ook onder valt. Ik vind het wel fijn om mijn nagels te lakken en bijvoorbeeld ondertussen een film te kijken. Maar verder... nee.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Eigenlijk is het alweer een hele tijd geleden dat ik mijn nagels heb gelakt.  Een echte favoriet heb ik dus niet. Wel wil ik nog steeds een Kiko lakje proberen dat ik een tijdje geleden heb gekregen. Zo stom dat die er al zo lang ligt, want ik vind hem er juist zo mooi uitzien!


Wat drink je en eet je tijdens me time?
Ik drink gewoon limonade, zoals altijd eigenlijk. :) Tenminste in deze tijd van het jaar wel. Als het winter is drink ik heel veel warme chocomel en soms zelfs een beker warme gewone melk. Ik houd niet van koffie en thee, dus in tegenstelling tot vele drink ik dat niet als ik wil ontspannen.

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Ik brand geen kaarsen in mijn kamer. Ik ben zo onhandig dat ik denk dat er meteen brand zou uitbreken als ik dat wel zou doen... Beneden in de woonkamer steken we wel regelmatig kaarsjes aan. Dit zijn echter gewoon waxinelichtjes, puur voor de gezelligheid. Om de een of andere rede doen we bij mij thuis gewoon niet echt aan geurkaarsen. Wel hebben we sinds een jaartje een oliebrandertje staan. Dat is zo'n bakje waarin je water en geurolie kan doen, waaronder je dan een kaars aansteekt zodat de olie verdampt en lekker gaat ruiken. Wij doen er vooral lavendel olie van de Tuinen in, maar het is niet een super sterke geur. Maar goed, een favoriete kaars heb ik dus niet.


Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Ik slenter wel eens in mijn eentje door de winkelstraten hier. Maar ik weet niet of je dat echt tot me time kan rekenen. Meestal is dat namelijk gewoon omdat ik iets nodig heb en ik vind het prima om zonder iemand anders winkel in winkel uit te gaan. Lekker op mijn eigen tempo, hoewel ik het ook heel gezellig vind om te shoppen met anderen. Maar verder ga ik nooit echt de deur uit voor me time. Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei, meestal zit ik gewoon op mijn kamer. Aan mijn burea of op mijn zitzak.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Nee. Ik ga altijd alleen naar de bioscoop als er een film draait die ik heel graag wil zien. Daarmee wil ik zeggen dat ik nooit zin heb om naar de bioscoop te gaan en dus een film ga uitzoeken. Ik heb juist altijd zin om een bepaalde film te zien en zoek dan een bioscoop uit. ;) Meestal zijn dit films die vriendinnen van mij ook willen zien en gaan we dus samen.


Favoriete webshop?
Ik bestel niet echt vaak iets online. Vooral kleding vind ik vervelend online te bestellen omdat ik heel vaak heb dat ik iets als ik het aantrek toch niet mooi vind. Toch struin ik wel veel op webshops rond, al bestel ik vaak niks. Mijn favoriete webshop zijn mostcutest.nl en miniinthebox.com. Mostcutest is een winkel waar ze allemaal mega schattige aziatische dingen verkopen.Op miniinthebox verkopen ze van alles en nog wat. Er zijn veel mensen die het niet aandurven om daar te bestellen omdat het helemaal uit China komt, maar ik heb alleen nog maar positieve ervaringen. Ook vind ik het heerlijk om een beetje rond te kijken op marktplaats.

Heb je nog iets toe te voegen?
Ik vind het ook altijd heel fijn om diy's te maken of gitaar te spelen. Ook gewoon muziek opzetten en keihard mee blèrren is leuk. Sinds kort hebben we een van de vele kleurboeken voor volwassenen in huis, dus daar ga ik hopelijk ook nog veel mee doen. Heerlijk rustgevend!Ik wil dit artikel afsluiten met twee mededelingen. Niet erg boeiend, maar ik wilde het even laten weten. Als eerst heb ik twitter aangemaakt. Ik had al twitter, maar wilde al een langere tijd een niet afgeschermd profiel. Je kan me vinden door te zoeken op: lidewij_uttr (uttr staat voor up to the rainbow). Of volg me door op de knop rechts te klikken. Daarnaast wil ik even melden dat ik voortaan nijn artikelen om half zes ipv half vier ga posten. Ik haalde half vier bijna nooit omdat ik meestal pas op zondag zelf mijn artikelen shrijf. Dit omdat ik het doordeweeks behoorlijk druk heb. Zo komen de artikelen hopelijk vaker op tijd. 

Tot volgende week!Geen opmerkingen:

Een reactie posten