09 november 2015

Lidewij, waar hang je nu weer uit?


Sorry, sorry, sorry. Er is alweer zo'n lange tijd niks online gekomen en ik vind het echt heel vervelend. De mensen die mijn blog lezen zijn voornamelijk mensen die ik ook persoonlijk ken (zo niet, hoi, tof dat je hier ook komt!), wat aan de ene kant juist motiverend is aangezien je aan die mensen natuurlijk wil laten zien wie je bent en wat je doet (het maakt je meer uit wat zij ervan vinden zeg maar) maar aan de andere kant pusht het me juist ook minder, omdat zij het waarschijnlijk toch niet heel erg vinden als er even niks online komt.

Dat ik het druk heb is waar. Afgelopen week had ik ook nog toetsweek, dus toen had ik al helemaal geen tijd om zelfs maar aan mijn blog te denken. Artikelen schrijven kost me gewoon onwijs veel tijd en zelfs dan vind ik ze vaak nog niet helemaal zoals ik wilde. Vol goede moed bedacht ik voor mezelf een paar weken geleden een uploadschema waarbij ik twee tot drie artikelen per week zou schrijven. Natuurlijk is dit eigenlijk gewoon niet haalbaar.

Het is niet dat ik het schrijven niet leuk vind, ik vind het heerlijk! Toch heb ik er af en toe gewoon geen zin in. Als het me eindelijk eens lukt vroeg klaar te zijn met mijn huiswerk op een doordeweekse dag heb ik meestal geen zin om me nog langer te concentreren op iets anders wat ik moet schrijven. Dat zou dus betekenen dat ik alles in het weekend moet doen. Drie artikelen in één weekend is echt veel. Want ook dan moet ik huiswerk maken, trainen en wil ik graag ook nog een beetje sociaal doen in plaats van de dag doorbrengen op mijn kamer.

Goed, het laatste excuus: ik ben bezig met een aantal leuke video's die ik heel graag online wil zetten. Ik heb al het materiaal al, maar het editen duurt veel langer dan gepland doordat ik nog steeds een krakkemikkige versie van het eveneens krakkemikkige programma Windows Movie Maker gebruik. Ik hoop echt dat ze snel online kunnen komen, maar aangezien het programma steeds crasht kan ik niet zoveel beloven...


Pfff, excuses, excuses. Maar wat nu?

Ik ga sowieso geen drie artikelen per week meer online zetten en ga daar ook niet naar streven. Ik hoop op twee artikelen per week, maar als dat niet lukt is het ook niet erg. Dat moet ik zelf ook nog even beseffen, haha. Dus; op zondag het hoofdartikel en op donderdag een kort artikel of Disney Diaries.

Zo hoef ik ook niet élk weekend een Disneyfilm te kijken, want soms lukt dat gewoon niet. Ik weet dat dit al het zoveelste excuses-artikel is, maar ik ben ook maar gewoon een mens. ;)

(Dit artikel is trouwens plotseling veel langer dan ik verwachtte, dit komt doordat ik een tussenuur heb na de toetsweek.. Dan kan je meestal toch niet zoveel doen haha.)

1 opmerking: